понеділок, 2 лютого 2015 р.


«Ми в професії не граєм по душі їх обираєм!»

Вітаємо Вас на сайті «ПрофіСтарт». Команда «ПрофіНяня» учнів 10 класу Бериславської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3 Херсонської області  мріє розставити орієнтири у світі професій на мапі Бериславського району.  Додайте до нашої інформації свої поради про те, як нам, підліткам, стати конкурентоспроможними особистостями. Розкажіть, як виховати стійкість у ситуації «мінливості» суспільства, ринку праці. Підкажіть, як обрати професію, яка стала би долею, зробила  би наше життя цікавим, різнокольоровим. Дякуємо за можливість  спілкуватися з Вами!  Разом з друзями мрії збуваються!


Бериславський район (рос. Бериславский район) - адміністративна одиниця Херсонської області України. Адміністративний центр - місто Берислав.
Бериславський район розташований в центральній частині Херсонської області  Причорноморської низовини, на правобережжі Дніпра та Каховського водосховища. Займає площу 172,0 тис. га.

На півночі межує з Нововоронцовським районом, на сході - з Великолепетиським, Горностаївським та Каховським районами, на півдні - з містом Нова Каховка, Цюрупинським та Білозерським районами, на заході - зі Снігурівським районом Миколаївської області та Великоолександрівським районом Херсонської області.
Населення району близько 56 тис. чоловік. З них в Бериславі проживає 20 тис. осіб, у сільській місцевості району - 36 тис. чоловік. У районі є представники 60 національностей.



Немає коментарів:

Дописати коментар